MDC ‘t Laar

Laarstraat 113
2070 ZWIJNDRECHT

VACATURE

Kinesitherapeut voor multidisciplinaire praktijk te Zwijndrecht

MDC ’t Laar is een gloednieuwe multidisciplinaire praktijk nabij het centrum van Zwijndrecht. We zijn ervan overtuigd dat een multidisciplinaire aanpak van patiënten een meerwaarde biedt om optimaal te functioneren. Gezond bewegen en gezonde voeding zijn de beste ingrediënten om de beste resultaten te boeken. Hierdoor bouwen we een nieuwe praktijk met een multidisciplinair team uit! 

De samenwerking met een osteopaat en een KPNI-deskundige is er reeds. Vanaf april/mei breiden we verder uit in ons multidisciplinair centrum. Hier streven we naar een nauwere samenwerking met andere disciplines (huisarts, psycholoog, diëtist, verpleging,…) om zo tot een meer optimale eerstelijnszorg te komen.


Hiervoor trekken wij graag goed opgeleide mensen aan, die hun job met passie en overtuiging doen!

Op dit moment zijn we een jong dynamisch en energiek team van 6 kinesitherapeuten met elk hun eigen specialisatie. Vanuit een gezamenlijke visie en aanpak zijn we ervan overtuigd onze patiënten optimaal te kunnen ondersteunen in hun individuele revalidatie en behandeling.

In onze nieuwe vestiging is er ook ruimte voorzien voor multidisciplinair overleg.

Onze nieuwe moderne praktijk is gevestigd in Zwijndrecht (Antwerpen) en richt zich tot een zeer breed publiek; van patiënten met (sport)blessures tot patiënten die pre- en postnatale revalidatie, gang- en postoperatieve revalidatie tot relaxatietherapie nodig hebben.

WIE ZOEKEN WE?

Door de toenemende drukte in de praktijk zijn we op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste kinesitherapeut(e) die open staat voor een langdurige samenwerking:

– Je beschikt over een diploma master in de kinesitherapie

– Reeds bestaande specialisaties zijn een pluspunt. (perinataal/bekkenbodem/lymfedrainage/relaxatie) 

– Bereid zijn om te investeren in groei of specialisaties;

– Je bent empathisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

– Je kan zowel zelfstandig werken als binnen een hecht team.

WAT BIEDEN WE?

– Een jonge dynamische werksfeer waarin iedere collega zelfstandig kan werken maar samenwerking toch centraal staat om de patiënt optimaal te helpen;

– Een ruim patiëntenbestand, voldoende om met een deeltijdse betrekking te starten, waarna uitbreiding tot een voltijdse betrekking zeker mogelijk is;

– De vrije keuze om al dan niet toe te treden tot de conventie;

– Administratieve ondersteuning;

– Een flexibele job en een goede verloning.

CONTACTEER ONS VIA:

Anke Heyrman

Laarstraat 103 – 2070 Zwijndrecht

03/296 19 82 OF 0472/63 15 47

praktijk@kinezwijndrecht.be